Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FBN-Kaart

1 januari 2019 - 31 december 2019

Het belang van een kaart

De kaart, aangeschaft bij een club of bij het FBN, geeft je steeds:

  • toegang tot alle Belgische en buitenlandse naakt recreatiedomeinen,
  • toegang tot alle FBN-activiteiten en activiteiten van de Belgische clubs zoals het periodiek naakt zwemmen dat door sommige clubs wordt georganiseerd. Al deze activiteiten vind je onder Agenda.

De kaart geeft ook recht op een korting of ander voordeel bij sommige naturistische vakantiebestemmingen. De lijst staat op deze website onder ‘Wat, Waar, Wanneer’

Naast deze voordelen biedt de kaart een degelijkheidsgarantie waar respect, oprechtheid, eenvoud, vriendschap, discretie en gezonde ontspanning centraal staan. Elk lid geniet tevens van een sportongevallenverzekering.

Aansluiten bij een club

De meeste aansluitingen gebeuren bij een club. Zo krijg je voeling met de andere mensen uit je naturistenvereniging en neem je deel aan haar activiteiten, zoals sportactiviteiten, feestjes en etentjes. Op geregelde tijdstippen zijn er interclub activiteiten met de andere naturistenclubs. Je krijgt ook de berichten van jouw club.

De lijst van de clubs vind je onder Verenigingen, met de toetredingsvoorwaarden (onder meer prijs lidkaart) en aangeboden faciliteiten en activiteiten. Bij de meeste clubs mag je, na afspraak, eenmaal deelnemen zonder lid te zijn om te zien hoe het je bevalt.

Aansluiten bij het FBN

Wens je niet aan te sluiten bij een Belgische club, dan je ook bij het FBN een kaart verkrijgen. Ook met deze kaart krijg je toegang tot alle Belgische en buitenlandse naakt recreatiedomeinen, alsook alle activiteiten georganiseerd door het FBN en de clubs.

Om bij het FBN een kaart aan te schaffen, dien je onderstaand formulier ingevuld en ondertekend terug te sturen samen met een kopie van de voorzijde van je identiteitskaart.

Terugsturen naar: info@naturisme.be

Na ontvangst van deze documenten en betaling van je bijdrage wordt de kaart je zo spoedig mogelijk toegezonden. Vraag je kaart dus tijdig aan.

De geldende tarieven van het FBN zijn:

  • Alleenstaanden betalen € 37,-
  • Een koppel betaalt €46,- (twee kaarten)
  • Kinderen tot 14 jaar inbegrepen: gratis (geen kaart)
  • Inwonende kinderen vanaf 15 jaar tot 17 jaar inbegrepen betalen € 20,- (eigen kaart)

Onze jongerenbeweging Jona

Jona is de jongerenbeweging van het FBN. De eigen activiteiten richten zich op jongeren tot 35 jaar. Minderjarigen moeten steeds vergezeld zijn van een ouder.

Om deel te nemen aan de activiteiten moeten de jongeren lid zijn van een club of een kaart hebben van het FBN (voor wie niet bij een club wenst aan te sluiten). Je kan zonder lidkaart wel éénmalig kennis komen maken om te zien of het wel iets voor jou is en om wat meer uitleg te krijgen. Voor een FBN-kaart: zie hierboven onder ‘Aansluiten bij het FBN’.

Meer info : www.jongenaturisten.be – www.jeunesnaturistes.be

 

Gegevens

Begin:
1 januari 2019
Einde:
31 december 2019
Evenement Categorie:
Website:
https://www.naturisme.be/lesson/lid-worden/

Locatie

FBN-Kaart

Organisator

FBN
E-mail:
sport@naturisme.be
Website:
https://www.naturisme.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *